Anda Adam s-a căsătorit! Nuntă de vis la Snagov!

Anda Adam
foto: click.ro

Ieri a fost o zi mare pentru cântăreaţa Anda Adam, care şi-a unit destinul cu cel al lui Sorin. Anda a mărturisit în numeroase rânduri că nunta ei va fi una atipică, plină de surprise inedite. Şi s-a ţinut de cuvânt cu vârf şi îndesat!

Cu o zi înaintea celui mai important moment din viaţa ei, vădit emoţionată, Anda a postat pe contul personal un mesaj care punctează atât succesul noii sale piese cât şi faptul că peste câteva ore va deveni femeie măritată: „Gataaa… Am început weekendul bine: 5 milioane de vizualizări pentru ‪#‎SeriDeMai … Vă mulţumeeesc !! Pregătiţi de weekend? Eu spun un «DA» mareee :)))”.

flori
foto: facebook

Ieri după amiază, cântăreaţa şi iubitul ei au spus „Da”, în cadrul unei ceremonii civile oficiate de primarul Snagovului, Marian  Oancea. Slujba religioasă a avut loc la Biserica din Snagov iar după slujbă, mirii şi cei 400 de invitaţi s-au îndreptat spre Complexul Vila 23, pentru petrecerea mult aşteptată.

biserica
foto: cancan.ro

Anda a avut două rochii de mireasă, conform agentiadepresamondena.ro. Prima rochie, din mătase Kelly Mikado, un material preferat de reprezentantele familiilor regale, va fi purtată de Anda la ceremonii. Apoi, pe parcursul serii, Anda se va schimba într-o rochie mai scrută, tot din mătase. Nici mirele nu a fost mai prejos, Sorin a purtat o vestimentaţie de lux realizată de designerul care îi îmbracă pe Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr.

Anda
foto: m.libertatea.ro

La nuntă, Anda Adam a avut patru domnişoare de onoare: două dintre ele au fost Roxana Vancea şi Xonia, iar dintre cei patru cavaleri de onoare ai mirelui, unul a fost Dorian Popa.

domnisoare onoare
foto: ziuanews.ro

Pentru Anda, acest eveniment important a fost un bun prilej de a-şi reuni şi revedea familia, împrăştiată în toate colţurile lumii. Alături de ea au fost părinţii, mama venită din New York, iar tatăl şi fratele vitreg veniţi tocmai din Australia. În afară de familie şi rude, cântăreţei i-au fost aproape nume sonore din showbiz-ul românesc, artişti şi oameni de televiziune precum: Antonia, Alex Velea, Pepe, Jorge, Andreea Bălan, Lora, Mihai Morar, Dani Oţil, Răzvan Simion, Mihai Gruia, Alina Puşcaş, CRBL, Randy, DJ Wanda, Tania Budi, Vali Bărbulescu, Ştefan Stan, Mihai Mitoşeru, Matheo, Delia Matache, Diana Munteanu, Crina Mardare, Dan Capatos, Dan Bittman, Adelina Pestriţu şi Speak.

Lângă cortul alb ridicat pe gazon, în preajma lacului Snagov, amenajat special pentru invitaţi, a fost amplasată o scenă impozantă, cu aparatură de sonorizare şi lumini, exact ca pentru un veritabil concert. Pe această scenă au evoluat artişti îndrăgiţi precum Deepcentral, Raluka, What’s UP, Ruby, Nelu Ploieşteanu, Elena Merişoreanu, Adi Cristescu & Band sau DJ Silviu Andrei.

Culoarea predominantă a nunţii a fost argintiul, pornind de la ţinutele domnişoarelor de onoare, continuând cu aranajamentul mesei şi culminând cu……tortul.

masa nunta
foto: cancan.ro

Meniul foarte sofisticat a fost pe gustul tuturor invitaţilor. Însă piesa de rezistenţă a serii a fost tortul, realizat pe 5 niveluri, cu o înălţime de 85 de cm, de culoare argintie.

tort
foto: agentiadepresamondena.com

 

Totul a ieşit ca la carte, invitaţii s-au simţit excelent, iar petrecerea a ţinut până spre ziuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *