Anda Adam se pregăteşte pentru o nuntă inedită

Anda-Adam
Foto: livearad.ro

Cea mai mediatizată relaţie a Andei a fost cu siguranţă cea cu Victor Slav. Deşi nimeni nu le dădea multe şanse, cei doi s-au încăpățânat să lupte pentru iubirea lor. La un moment dat chiar au fost la un pas de căsătorie însă, nu a fost să fie. Relaţia presărată cu suişuri şi coborâşuri a durat, nici mai mult, nici mai puţin, doar şase ani.

După despărţirea de Victor, frumoasa cântăreaţă a trecut printr-o perioadă agitată din punct de vedere sentimental. A avut o relaţie ceva mai serioasă cu fotbalistul Cătălin Ţîră, mai tânăr cu 14 ani decât ea, dar s-au despărţit în momentul în care în viaţa ei a apărut un constănţean pe nume Sorin Andrei. S-au cunoscut vara trecută şi la o lună de când formau un cuplu, Sorin a cerut-o în căsătorie. Anda a acceptat fără să clipească şi uite că acum cei doi se pregătesc intens pentru nunta care va avea loc peste puţin timp.

anda-adam-si-iubi
Foto: pentruea.md

7 iunie este ziua aleasă de cei doi pentru marele eveniment unde sunt aşteptaţi peste 400 de invitaţi. Şi cum Anda este o persoana nonconformistă, a anunţat că nunta va fi una lipsită de tradiţiile obişnuite. Nu vor avea dansul mirilor, nu va exista masa mirilor şi a naşilor iar invitaţilor li s-a cerut sa vină îmbrăcaţi în alb.

Se ştie că părinţii şi rudele artistei locuiesc departe de ţară, aşa încât acest eveniment este un bun prilej de a reuni familia. Mama Andei se va întoarce în țară din Statele Unite ale din Americii, tatăl va veni din Australia dar şi multe alte rude din Canada vor fi prezente la marele eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *