Andra însărcinată! Urmează o fetiţă sau tot un băieţel?

Andra-însărcinată
sursa: facebook

Andra şi Cătălin îşi doreau de mult timp să-i aducă lui David, băieţelul lor care tocmai a împlinit patru anişori, un frăţior sau o surioară. Celebrii părinţi îşi doreau mai mult o fetiţă şi se pare că acum, dorinţa le este îndeplinită. De curând, Andra a posta pe un cont de socializare un mesaj emoţionant, aşa cum o face de fiecare dată:

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevarat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară !… Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!…”.

Şi Cătălin a confirmat marea veste, postând pe contul personal următorul mesaj: „În iulie, se va naşte fiica mea! Da, aţi citit bine. Am tăcut până acum, am respectat discreţia Andrei, dar azi vă spun, cu tradiţionalul orgoliu patern, că soţia mea e însărcinată din nou şi, spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasă o fetiţă! Am deja o inimă în plus, o dragoste în plus!… E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus în cuvinte!…
Vă mulţumesc pentru că mereu sunteţi alături de Andra şi de mine !”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *