Andra şi-a dus fetiţa acasă
Foto: facebook

Micuţa Eva Ioana Maria Mărută a fost externată împreună cu mămica ei celebră Andra, şi a ajuns acasă unde părinţii i-au pregătit camera ei cu o mulţime de jucării. Proaspătul tătic a ajuns nerăbdător la maternitate pentru a-şi lua fetele acasă. Cum formalităţile au durat până în jurul prânzului, Cătălin a trebuit să-şi ţină în frâu agitaţia şi emoţia care l-au cuprins. „Gata, iau fetele acasă şi începe distracţia”, a mărturisit Cătălin la intrarea în maternitate.

catalin si Eva
Foto: facebook

Refăcută după operaţia de cezariană, Andra s-a declarat mai fericită ca oricând. Era toată un zâmbet la ieşirea din spital şi a spus că este „Fericită că mergem acasă şi o să fim doar noi. Am fost foarte bine îngrijite, sunt fericită şi mă simt extraordinar”.

Zâmbitoare şi extrem de bucuroasă, Andra a mărturisit la externare „Mă simt foarte bine şi sunt bucuroasă pentru că merg acasă. Ne aşteaptă toată lumea acasă. Am pregătit tot, camera ei şi important este să ajungem acasă şi să fie ea sănătoasă. Mă va ajuta toată lumea, nu are cum să nu fie cineva implicat. A fost liniştită şi plânge doar când îi este foame. Acum să vedeam dacă o să doarmă şi acasă. Vreau să o obişnuiesc cu muzica. David o aşteaptă acasă.” a spus Andra la Antena Stars.

Eva Maria Ioana Măruţă a venit pe lume în data de 23 iulie la ora 10. Ea a primit numele după bunicii din partea tatălui. Are 3,63 kilograme şi 50 de centimetri. Curajos, tatăl a asistat la naştere şi evident, a fost foarte mândru când toată lumea a observat cât de mult îi seamănă cea mică.

Andra si Eca
Foto: facebook

Eva Maria Ioana va fi botezată tot de fostul patron de la CFR Cluj, Arpad Pazskany, la fel ca frăţiorul ei, David.

Andra a publicat şi pe contul personal o imagine cu ea, Eva şi Cătălin. „Eva a ajuns acasă! ❤ Mulţumim din suflet pentru gândurile voastre frumoase. Vă iubim!”, a scris Andra pe site-ul de socializare.

 

Citeşte şi:

Andra însărcinată! Urmează o fetiţă sau tot un băieţel?

Cele mai fericite sărbători de Paşte pentru Andra și Cătălin Măruță

Cum îşi petrece Andra timpul cu doar două săptămâni înainte să nască

Andra şi Cătălin Măruţă sunt de azi părinţi de fetiţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *