Andra şi Cătălin Măruţă şi-au creştinat îngeraşul

0
Andra şi Cătălin Măruţă şi-au creştinat îngeraşul
Foto: facebook

Sărbătoare mare şi mult aşteptată în familia Andrei! Fericiţii părinţi, Andra şi Cătălin Măruţă şi-au creştinat micuţa, pe Eva Maria Ioana. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Fanurie şi a fost urmată de o petrecere pe cinste la un restaurant select din nordul Capitalei.

Pregătirile pentru botez, s-au făcut ca la carte. Cătălin Măruţă a ales o ţinută extrem de elegantă pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa sa. El a purtat un costum făcut pe comandă. Sacoul, de culoare grena cu negru s-a potrivit perfect cu cămaşa de culoare albă, prezentatorul de televiziune arătând impecabil. Doar costumele părinţilor şi ale celor doi copii au ajuns la circa 20.000 de euro, fiind create de un designer român. Andra şi Eva au purtat costume identice, iar Cătălin Măruţă a fost şi el asortat cu fiul lui.

rochita botez
Foto: facebook

Emoţiile evenimentului i-au cuprins pe toţi membrii familiei. Bunicii au reuşit cu greu să îşi găsească cuvintele, atunci când au fost întrebaţi despre nepoţica lor. Tatăl lui Cătălin Măruţă, vizibil emoţionat, a reuşit totuşi să spună câteva cuvinte despre nepoţica lui. „Pe Andra şi pe Cătălin îi văd foarte fericiţi, de când au şi o fată. Evei îi doresc multă sănătate în primul rând. Cadoul este secret”, a declarat tatăl lui Cătălin Măruţă.

Odată ajuns la biserica unde a fost botezată Eva, Săndel, fratele Andrei nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile atunci când a fost întrebat de nepoata lui. „Am mari emoţii. Este singura domnişoară venită în familie, după trei băieţi. Ca o găluşcă mică. Mai mult decât sănătate nu am ce să îi doresc. Este foarte cuminte, chiar unul dintre cei mai cuminţi copii din familie. Şi copilul meu a fost cuminte, dar ea este mult mai liniştită”, a declarat Săndel.

Bunicii au dat câteva declaraţii despre felul în care a decurs slujba de botez şi au mărturisit că părinţii Evei nu şi-au putut stăpâni lacrimile.

„Am plâns, toată lumea a plâns, şi Eva a plâns,” a spus mama lui Cătălin Măruţă. „A fost foarte emoţionant, era firesc să plângă. Şi părinţii au lăcrimat şi Andra şi Cătălin. Le-am transmis multă sănătate şi fericire şi să aibă grijă de cei doi. Andra e nora perfectă din toate punctele de vedere,” a adăugat şi tatăl prezentatorului. Şi părinţii Andrei au dat câteva declaraţii şi au mărturisit că toată lumea a lăcrimat de emoţie la acest frumos eveniment. „A fost foarte frumos, dar nu am avut emoţii, căci la câţi copiii, deja am experienţă,” a mărturisit tatăl Andrei. „Andra a plâns şi mi-a transmis şi mie starea asta. A fost minunat,” a adăugat şi mama cântăreţei.

După ceremonie, Andra a postat o poză superbă cu Eva, iar la descriere a scris: „Vă fac cunoştinţă cu creştina Eva Maria Ioana!”. Fanii au sesizat imediat că micuţa seamănă cu tatăl ei şi au postat comentarii precum: „Seamănă cu Măruţă” sau „Cu Cătălin seamănă”.

Eva
Foto: facebook

Prezentatorul de televiziune a postat o imagine în care David, băiatul lor cel mare, se uita curios în vasul în care a fost botezată surioara lui. „Nu pot descrie în cuvinte sentimentul trăit astăzi la slujba de creştinare a Evei!”, a scris el la descrierea imaginii.

David
Foto: facebook

Părinții micuței au spus încă de la început că va fi un botez mare pentru că au mulți prieteni și vor să le fie alături într-una dintre cele mai importante zile din viața lor. Andra şi soţul ei au organizat o super petrecere cu ocazia creştinării fiicei lor. „Îngerii” a fost tematica întregului eveniment, celebrat de 300 de invitaţi. Pentru ei şi pentru Eva au cântat Holograf, 3 Sud Est şi Maria Ciobanu. Naşi au fost, ca şi la primul copil, fostul patron de la CFR Cluj, Arpad Paszkany şi logodnica sa, Ana Maria.

„Mulţumesc! De o mie de ori mulţumesc! Sunt cea mai fericită femeie din lume! M-am pregătit mult pentru ziua de ieri şi chiar pot spune că am simţit că fiica mea a renăscut. Eu şi familia mea suntem credincioşi şi de aceea ziua botezului a fost foarte importantă pentru noi. Vă mărturisesc că mi-au dat lacrimile în timpul slujbei, sentimentul de fericire a fost copleşitor. M-am relaxat imediat după aceea, la petrecere am dansat cât am putut. Mi-a dat energie faptul că eram înconjurată de cei dragi. La mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat ca evenimentul să iasă aşa cum ne-am dorit. Vă pup şi vă iubesc!”, a scris Andra pe contul ei.

„Suntem copleşiţi după mesajele şi urările primite în ultimele 24 de ore. Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi la botezul Evei. Fie că au fost emoţionaţi în biserică, s-au distrat împreună cu noi la petrecere sau doar s-au gândit la noi şi ne-au trimis gânduri bune, noi ne-am simţit înconjuraţi de iubirea şi prietenia tuturor. Şi eu, şi Andra, şi naşii Evei şi ai lui David, Ana Maria şi Arpi, am fost extrem de fericiţi ieri. Să ai lângă tine oamenii iubiţi şi să te bucuri de copiii tăi, asta înseamnă să fii cu adevărat binecuvântat. Din toată inima, MULŢUMESC!”, a adăugat şi Cătălin Măruţă.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *