Andra şi Cătălin Măruţă sunt de azi părinţi de fetiţă

Andra şi Cătălin Măruţă
Foto: facebook

În această dimineaţă Andra şi Cătălin Măruţă au devenit părinţi pentru a doua oară. Înainte de a porni spre spital, Andra a publicat o fotografie pe contul ei personal, în dreptul căreia a transmis prietenilor virtuali un mesaj emoţionant.

andra spre spital
Foto: facebook

„Ştiu că vă gândiţi la mine şi vă mulţumesc din suflet. Vă pup şi vă iubesc! Să vă gândiţi la mine! La ora 10.00 cel mai tare…”. „Un tătic responsabil. Să ne ţineţi pumnii”, a fost şi mesajul lui Măruţă, înainte ca Andra să nască.

Cei doi şi-au făcut apariţia în jurul orei 8 la clinica particulară unde Andra urma să nască. Andra şi Cătălin radiau de fericire şi erau extrem de nerăbdători să-şi cunoască fetiţa, cu toate că au recunoscut faptul că nu au închis un ochi toată noaptea. În faţa jurnaliştilor adunaţi la clinică, Andra a mărturisit: „Am emoţii şi nu prea am dormit azi noapte. Suntem nerăbdători să ne cunoaştem fetiţa. David a zis că vrea să vină cu noi. Dragul de el, mi-a promis că mă va ajuta cu fetiţa, va schimba scutece, îi va da lăptic… Tot ce sper este că nu va fi gelos pe ea”. În completare, Cătălin a spus: „Eu recunosc că am emoţii mai mari ca Andra. Nici eu nu am dormit. Nu cred că se vor certa pe jucării. Ea va avea totul roz… Chiar şi Spiderman va fi roz pentru ea”.

andra
Foto: facebook

După operaţia de cezariană care a decurs perfect normal, Cătălin a postat pe contul lui: „Bine ai venit Eva Maria Ioana – 3,630kg şi 50cm – nota 10! Mămica este foarte bine şi vă mulţumim pentru gândurile frumoase!”. Ulterior, acesta a ieşit din clinică pentru a adresa câteva cuvinte jurnaliştilor: „Andra este foarte bine şi este în salon. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi. A fost această sarcină cu mai multe emoţii pentru Andra. Ea şi-a văzut fetiţa pentru că i-a adus-o să o vadă imediat după. Este foarte sănătoasă şi foarte gălăgioasă şi foarte frumoasă. O să îl aduc pe David să vină să stea cu surioara  şi cu mama lui. În ceea ce priveşte numele Maria Ioana vine de la cele două bunici ale mele. Am asistat la naştere, am ţinut-o de mână în perioada operaţiei, am stat de poveşti, am filmat şi nu am leşinat. Andra abia aşteaptă să alăpteze fetiţa. O să stau cu ea, o să dau de băut, sunt tată de fată acum”.

La scurt timp după ce a născut, Andra a făcut prima declarație cu privire la nașterea prin care a trecut. ”Sunt foarte bine, tocmai mi s-a adus fetița la alăptat și este un moment wow, un moment unic. Acum nu plânge pentru că mănâncă, nu vorbește cu gura plină. Este, cum să spun, unică, toți copiii sunt frumoși, dar al tău este cel mai frumos. Am plâns de bucurie cand am vazut-o.”, a mărturisit Andra.

Eva si David
Foto: facebook

La spital au venit şi bunicii. Părinţii Andrei şi părinţii lui Cătălin Măruţă au venit cu flori, vădit emoţionaţi de întâlnirea cu nepoţica lor, Eva Maria. Nici întâlnirea celor doi frăţiori nu a fost mai puţin emoţionantă, proaspăta mămică imortalizând momentul unic şi postând un mesaj pe măsură: „Astăzi este o zi pe care nu o să o uit vreodată, David a făcut cunoştinţă cu surioara lui Eva. Ce poate fi mai frumos? Vă mulţumesc pentru mesajele şi gândurile voastre frumoase! „.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *