Andreea Mantea îl prezintă pentru prima oară pe micuţul Davis

Andreea Mantea îl prezintă pentru prima oară pe micuţul Davis
Foto: facebook

A devenit mămică cu aproximativ trei săptămâni în urmă şi nu-şi mai încape în piele de atâta fericire. Nici faptul că tatăl copilului nu a venit până acum să-l vadă pe micuţ, nu-i întunecă imensa bucurie pe care o trăieşte din momentul apariţiei micuţului David în viaţa ei.

Andreea Mantea
Foto: spynews

Legat de tatăl lui David, prezentatoarea tv a mărturisit recent pe contul ei: „Am spus-o şi o mai spun o dată : încă din luna a şasea de sarcină, drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare având priorităţile lui. Şi nu credeam că o să spun asta vreodată, dar este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Nici nu vreau să îmi imaginez unde s-ar fi ajuns dacă nu se întâmpla aşa. Faptul că am rămas însărcinată este o minune şi o să îi mulţumesc lui şi lui Dumnezeu toată viaţa! Ştiu că ar fi normal ca acest copil să aibă ambii părinţi alături, dar credeţi-mă că NU se poate acest lucru în cazul nostru, din motive destul de grave, pe care nu vi le pot împărtăşi. Da, nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să îl vadă. Pentru ca îmi doresc tot ce este mai bun pentru acest copil. Îmi doresc să îl cresc într-un mediu sănătos, liniştit şi frumos. Vă mulţumesc din suflet pentru înţelegere”.

De curând, Andreea Mantea a permis unei echipe de la un post de televiziune o incursiune prin locuinţa unde îşi petrece tot timpul cu băieţelul ei. Una dintre cele mai mediatizate graviduţe din peisajul nostru monden, Andreea Mantea şi-a prezentat oficial băiatul, având totuşi grijă să îi acopere fața destul de mult, asigurându-se că micul David nu este expus cu totul.

mantea cu copilu
Foto: romaniatv.net

Andreea a prezentat camera micuţului care este desprinsă parcă din poveşti. Încăperea lui David este spaţioasă, cu pereţii tapetaţi în nuanţe de crem iar mobilierul este unul clasic, de culoare albă. Rafturile sunt ocupate de jucării de pluş, tablouri, dar şi o candelă. Într-un alt colţ al camerei se află pătuţul micuţului, acoperit cu o lenjerie cu imprimeuri de semilună. Din camere lui David nu lipsesc nici iconiţele, pe care mămica i le-a pus pentru ca micuţul să fie protejat de energiile negative.

camera-copilului
Foto: ele.ro

Prezentatoare tv trece acum prin perioada mult aşteptată şi dorită cu atâta ardoare şi se bucură din plin alături de micuţul ei David.

lafiga.ro
Foto: lafiga.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *