Andreea Mantea şi-a creştinat băieţelul

Andreea Mantea şi-a creştinat băieţelul
Foto: wowbiz

Ieri a avut loc unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa Andreei Mantea. Prezentatoarea tv şi-a creştinat băieţelul la biserica „Sfinţii împăraţi Constantin şi Elena” dintr-un complex rezidenţial situat în cartierul bucureştean Militari. Alături de ea au fost naşii, doi prieteni buni, apropiaţi ai Andreei, membrii familiei şi câteva cunoştinţe apropiate.

La fericitul eveniment, proaspăta mămică a arătat impecabil. Andreea a ales o rochiţă roşie cu spatele gol, la care a asortat o pereche de sandale aurii. Coafura simplă şi machiajul bine definit au întregit aspectul radioasei mămici.

Andreea si bebe
Foto: agentiadepresamondena

Slujba de creştinare a început în jurul orelor 17 şi a fost una extrem de emoţionantă. Tânăra mămică a avut mari emoţii şi a crezut că leşină în momentul în care preotul se pregătea să îl scufunde pe micuţ în cristelniţă.

„I-am zis părintelui să aibă grijă că eu mor. Am avut emoţii când l-a băgat în cristelniţă. Am început să tremur când l-a băgat acolo, dar m-am liniştit. Slujba a fost oficiată de trei preoţi. E foarte cuminte acum. A plâns la un moment dat pentru ca îi era fomiţă sau pentru că s-a enervat, că nu îmi mai auzea vocea… Nu ştiu de ce! S-a liniştit acum. Se face că doarme, el de fapt nu doarme, e hoţ. Gata, a trecut! Au fost emoţii. M-am abţinut. Acum e bine. A plâns puţin dar după. El nu e plângăcios, e mâncăcios. Plânge doar dacă îi e foame! Gata, m-am liniştit. Ăsta a fost cel mai important moment. Acum mergem, bem, mâncăm. De fapt şi de drept nu e aşa cuminţel. Mai plânge, se mai alintă, e un alintat”, a declarat Andreea Mantea pentru Antena Stars.

După slujba religioasă, Andreea radia de fericire şi era nerăbdătoare să dea tonul unei petreceri pe cinste. „Nu îmi mai doresc nimic. Vreau doar să fie sănătos. Atât! Îi mulţumesc lui Dumnezu pentru minunea asta! Nu am mâncat nimic, să beau măcar un pahar cu apă…” a mai declarat mămica.

la iesire din biserica
Foto: libertatea

Petrecerea a avut loc la un restaurant din cadrul aceluiaşi complex în care a fost creştinat micuţul. Andreea dezvăluia cu puţin timp în urmă, câteva dintre surprizele culinare gândite pentru invitaţi. „Ca să ne facem o idee, avem parfe de somon în catifea de sfeclă roşie, mini quiche loreine, panacota cu brânză pecorino şi piept de raţă afumată, terină de brânză în crustă de ardei copt, mousse de pasăre cu sos de brânză picantă în crustă de oţet balsamic, turnedou de somon cu midii. Avem şi sarmale. Nu lipsesc. Nu există petrecere fără sarmale. Va fi şi zacuscă. Sora mea s-a ocupat de tot. Trei zile am stat şi m-am gândit la cum va arăta tortul. Va fi multicolor, atât pot să spun”.

tort botez
Foto: wowbiz

Tortul a fost senzaţia serii. Multicolor, aşa cum spunea şi fericita mămică, tortul a fost inspirat din celebra poveste ”Micul Prinţ”, normal dealtfel, căci micuţul David Andrei este prinţul ei.

 

Citeşte şi:

Proaspăta mămică, Andreea Mantea, a ajuns din nou la spital

Andreea Mantea îl prezintă pentru prima oară pe micuţul Davis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *