Andreea Marin: În faţa copiilor, nu ne certăm

0
click pe poza pentru galerie FOTO (1)

Este femeie de carieră, soţie şi, nu în ultimul rând, mamă. Andreea Marin (37 de ani) a avut dintotdeauna grijă de imaginea sa, vorbeşte despre viaţa personală cu măsură şi nu face compromisuri profesionale. Totuşi, recunoaşte că mai are certuri cu soţul ei. Dar niciodată când sunt de faţă copiii.

Mâine o puteţi vedea pe fosta „Zână a Surprizelor” într-o ipostază inedită. În filmul „Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie”, Andreea Marin a intrat în pielea unu personaj negativ. Iniţial, i s-a oferit rolul unei mame, dar vedeta l-a considerat prea apropiat de realitate.

A vrut o provocare şi aceasta nu a întârziat să apară. „Mi-am dorit un personaj în pielea căruia să nu mă mai simt câtuşi de puţin Andreea cea de toate zilele”, a declarat vedeta, pentru Click! Chiar dacă nu a luat în calcul o carieră în lumea filmului, este dispusă întotdeauna să înveţe ceva nou.

„Nu se ştie niciodată cum descoperi că te poţi descurca într-un domeniu care nu e meseria ta de bază şi dacă ai şansa, e păcat să nu încerci”, ne-a mărturisit Andreea Marin, care încearcă să se împartă cu succes între viaţa profesională şi cea de familie.

Cei doi au împreună o fetiţă, Violeta (5 ani),iar artistul mai are un băiat, Ştefan (10 ani)

„Nu întotdeauna reuşeşti să iei nota 10 pentru tot ceea ce faci. Uneori iei 10 în plan personal, dar nu ai destul timp să meriţi nota maximă şi în plan profesional, sau invers, dar e foarte important să-ţi dai silinţa să existe o balanţă a cărei talere să fie în acelaşi timp cât mai aproape de echilibru”, ne-a mărturisit fosta „Zână”, care crede că perfecţiunea este aproape imposibil de atins.

„Cine spune că totul îi merge perfect ori minte, ori este cel mai norocos om de pe pământ”, ne-a mărturisit vedeta, parcă amintindu-şi de scandalurile în care soţul ei a fost implicat în ultima vreme.

Andreea este foarte zgârcită la vorbă atunci când se aduce în discuţie familia sa, pe care încearcă să o protejeze. Şi, totuşi, a acceptat să ne dezvăluie unul dintre secretele reuşitei ei şi a soţului său, Ştefan Bănică jr., în „cariera” de părinte.

„Avem grijă ca în faţa copiilor noştri să ne punem de acord, nu să avem opinii divergente”, ne-a spus Andreea.

Lavinia a fost prinsă acum un an în bloc la Ştefan Bănică jr.

Acum un an, solista Lavinia Pîrva a fost bănuită de o idilă cu Ştefan Bănică jr. Cei doi s-au cunoscut mai bine la emisiunea „Dansez pentru tine” de la PRO TV.

Imediat după competiţie, Lavinia a fost surprinsă în octombrie 2011, în exclusivitate de fotoreporterii Click!, intrând pe furiş în blocul solistului, din zona Dorobanţi.

După ce a stat trei ore acolo, cântăreaţa, parcă deghizată în Andreea Marin, a ieşit ciufulită şi a fugit spre maşina sa. La două luni după scandal, soţul Andreei Marin a solicitat, la o clinică privată cunoscută din Bucureşti, un set de cinci analize pentru o afecţiune care, în majoritatea cazurilor, este provocată de o boală venerică.

«Zâna» a întrebat-o personal pe Adriana Nicolae dacă are un copil cu Bănică

Andreea Marin şi-a scos colţii la un eveniment monden astă vară. La Gala Vip, ea a sărit la gâtul Adrianei Nicolae, actriţa care a lăsat să se înţeleagă că ar avea o fetiţă cu Bănică junior.

„Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?”, a somat-o Andreea pe Adriana să răspundă public la întrebarea care este pe buzele tuturor de mai multă vreme. Adriana a preferat să facă pe mortul în păpuşoi şi nu a dezvăluit nici până în ziua de azi cine e tatăl fetiţei ei, Ariana.

Taguri:   andreea marinstefan banicacopii,

Autor:    Click

Sursa:   www.click.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *