Andrei de la “Alb şi Negru” iubeşte din nou

Andrei-de-la-Alb-şi-Negru-iubeşte-din-nou
foto: facebook

 

Andrei Ştefănescu, unul dintre componenţii trupei Alb-Negru este unul dintre cei mai vânaţi burlaci din industria noastră muzicală.

Andrei a fost căsătorit timp de şapte ani cu frumoasa Sylvia. Deşi formau un cuplu frumos, care părea indestructibil, iată că acum trei ani, în primăvara lui 2012, cei doi şi-au spus adio. Drumurile celor doi s-au despărţit definitiv, după ce Andrei a aflat că Sylvia îl înşela cu modelul Iulian Demeter. Tânărul model este şi protagonistul unui videoclip al Sylviei, de la care se pare că au început bănuielile lui Andrei.

Silvia-si-Andrei
Foto: cugetliber.ro

 

Timpul a trecut, şi iată că Andrei pare decis să intre cu încredere într-o nouă relaţie. De ceva vreme artistul şi-a regăsit fericirea alături de un superb fotomodel, pe nume Antonia.

Apariţiile lor în public sunt destul de discrete şi îşi doresc ca povestea lor de iubire să fie ţinută cât mai departe de ochii presei.

Cu toate astea, întrebat fiind dacă se gândeşte să legalizeze relaţia, Andrei a mărturisit că nu se grăbeşte şi că acest lucru este mai puţin important atâta timp cât se iubesc şi se înţeleg.

alb si negru
foto: facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *