sâmbătă,decembrie 4, 2021

Andrei Zaharescu cu bebele prin Africa de Sud

Andrei-Zaharescu-cu-bebele-prin-Africa-de-Sud
foto: wowbiz.ro

După o căsătorie de 15 ani a urmat o despărțire dureroasă de Andreea Berecleanu, cei doi având şi doi copii. “Andrei îşi iubeşte foarte mult copiii din prima căsătorie, motiv pentru care toată vara i-a ţinut în Cape Town, unde locuieşte acum. I-a adus acasă, şi a zburat urgent înapoi în Africa, chiar de ziua iubitei sale”, a povestit pentru Cancan.ro un apropiat al celor doi.

Familia Zaharescu a divorţat, iar fiecare a luat-o pe drumul lui. Andrei Zaharescu, şi-a refăcut rapid viaţa alături de Cosmina Ionescu, o apreciată avocată din Bucureşti, o femeie de succes care și-a construit cariera de avocat prin implicarea activă în numeroase proiecte.

Din 2013 Andrei Zaharescu este consul al României în Africa de Sud. A plecat spre noua slujbă însoţit de Cosmina care era deja însărcinată. În toamna anului trecut, iubita lui Andrei a născut un băieţel.

andrei-zaharescu cu bebe
foto: wowbiz.ro

Discret ca întotdeauna, Andrei Zaharescu a ţinut mult timp secretă atât relaţia cu Cosmina, cât şi faptul că a devenit tătic.

Andrei Zaharescu mai are trei copii din relaţiile anterioare. Din relaţia cu actriţa Oana Mereuță are o fată, Catinca, acum în vârstă de 20 de ani, de profesie regizoare, iar din relația cu Andreea Berecleanu, are o fată, Eva, acum în vârstă de 14 ani și un băiat, Petru, acum în vârstă de 8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *