Andy Murray, numărul 3 al tenisului mondial, se pregăteşte să devină tătic

Andy Murray
Foto: pagesix.com

Povestea de iubire dintre Andy Murray, al treilea tenismen al lumii, şi Kim Sears a început în anul 2005, când ambii erau încă minori. Au trecut 10 ani din acel moment, perioadă în care relaţia lor a cunoscut nu numai momente frumoase, dar şi provocări, existând chiar perioade în care cei doi tineri au stat despărţiţi.

Şi-au dat seama totuşi că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi, ca o consecinţă firească a îndelungatei relaţii, anul acesta în aprilie Andy Murray şi Kim Sears s-au căsătorit. Pe lângă dragostea pe care şi-o poartă reciproc, pe cei doi îi uneşte şi pasiunea pentru tenis, Kim Sears fiind fiica unui celebru antrenor de tenis britanic.

Ceremonia a avut loc în Dunblane, orașul natal al scoțianului, într-o Catedrală din secolul al XII-lea. După ceremonie a urmat petrecerea care a avut loc la Hotelul Cromlix House, cumpărat de Andy în urmă cu doi ani cu 1,9 milioane de lire sterline.

miri
Foto: glamourmagazine.co.uk

La patru luni după ce şi-au unit destinele, Kim îi dă marea veste tenismenului, anume că va deveni tătic. Frumoasa soţie a tenismenului a făcut recent un control medical în urma căruia a aflat că este însărcinată în 12 săptămâni. Vestea a fost confirmată şi de agentul jucătorului care a dezvăluit că primul copil al cuplului urmează să vină pe lume la începutul anului viitor.

Judy, mama lui Andy Murray, a declarat recent că este „nerăbdătoare să devină bunică și speră să joace un rol „foarte activ” în creșterea copilului.” Vestea i-a bucurat mult şi pe fanii lui Murray care s-au grăbit să felicite cuplul prin mesaje trimise pe rețelele de socializare.

Andy si mama
Foto: dailyrecord.co.uk

Scoțianul de 28 de ani a câştigat de-a lungul carierei 34 de titluri ATP, dintre care trei în acest an (la Londra, Madrid şi Munchen). Totodată, Andy Murray a jucat anul acesta semifinale la Roland Garros şi Wimbledon. Andy Murray este numărul trei mondial și are în palmares 9 Grand Slamuri.

Andy cu trofeu
Foto: mirror.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *