Antonia a renunţat la divorţul de Vicenzo!

antonia
Foto: agentiadepresamondena.com

 

Antonia şi Vincenzo s-au căsătorit în 2011 şi un an mai târziu mariajul lor a luat sfârşit. Cei doi au împreună o fetiţă, Maya, care locuieşte în Italia alături de tată şi bunicii paterni.

De când s-au separate şi până astăzi, Antonia şi Vincenzo au stat tot prin tribunal încercând să finalizeze atât divorţul cât şi custodia micuţei Maya.

În această dimineaţă cei doi au avut o nouă înfăţişare pentru procesul de divorţ. Cântăreaţa are două procese pe rol la judecătorie, unul în România şi altul în Italia. De asemenea, frumoasa Antonia speră din tot sufletul să obţină custodia fiicei sale, Maya.

Însoţită ca de obicei de tatăl ei, Antonia s-a prezentat dimineaţă la Judecătoria Sectorului 2 unde s-a reântâlnit cu cel care i-a fost soţ o perioada aşa scurtă de timp. Întâlnirea celor doi a fost una civilizată, s-au îmbrăţişat şi s-au pupat pe obraz ca doi buni tovarăşi. Anunţul făcut de Antonia a surpins întreaga lume prezentă la judecătorie. Cântăreaţa a anunţat că a înaintat o cerere prin care a renunţat la divorţ. Condiţiile în care artista a renunţat la divorţ nu sunt cunoscute dar există mai multe ipoteze: s-au înţeles şi vor divorţa la notar, ori s-au împăcat şi nu mai divorţează, ori retragerea cererii de divorţ este o manevră a Antoniei pentru a împiedica mutarea procesului în Italia.

Indiferent de motivele care au determinat-o să facă un pas atât de mare, Antonia pare încrezătoare şi, mai mult decât atât, astăzi a ieşit din sala de judecată relaxată şi cu o mină veselă.

La ieşire, Antonia şi Vincenzo au declarat că s-au înţeles, că nu vor să comenteze mai multe şi speră ca totul să se termine cu bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *