Antonia şi Alex Velea s-au prezentat astăzi în faţa ofiţerului Stării Civile

Antonia şi Alex Velea
foto: wowbiz

Pe rând, astăzi Antonia şi Alex Velea, au ajuns în faţa ofiţerului Stării Civile. Îmbrăcaţi impecabil, cei doi au surprins întreaga asistenţă. Antonia a purtat o rochiţă bleu, cu spatele gol, la care a asortat nişte sandale funky. Pentru a fi în ton cu artista, Alex Velea a purtat un sacou albastru din blug, cu imprimeu.

Alex şi Antonia au trăit astăzi una dintre cele mai frumoase zile de când sunt împreună. Astăzi, cei doi şi-au cununat cei mai buni prieteni, pe Boier Bibescu şi pe Alina. Finuţii au motiv dublu de bucurie. Pe lângă faptul că cei mai buni prieteni le vor deveni de mâine şi părinţi spirituali, Alina este însărcinată în şase luni. Boier Bibescu şi Alina vor deveni părinţii unui băieţel, alegând deja numele bebeluşului. Şi ce nume puteau să aleagă? Evident că pe micuţ îl va chema după celebrul lui năşic, Alex.

happy
Foto: facebook

Fericit din cale afară, Alex Velea a ţinut să împărtăşească sentimentul şi cu prietenii lui virtuali. Prin urmare, cântăreţul a postat o fotografie de la eveniment, pe care a însoţit-o cu un mesaj emoţionant:
„Azi e doar despre ei! Îi iubim cel mai mult! Mândri că suntem naşii lui Răzvan şi ai Alinei! Casă de piatră, frumoşilor! Să aveţi parte de toată fericirea din lume!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *