Antrenoarea de fitness a vedetelor

Antrenoarea-de-fitness-a-vedetelor
foto: unica.ro

Show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a adus în prim plan un nou personaj. Tonică şi cu o siluetă de invidiat, a ridicat multe semne de întrebare legate de vârsta şi ocupaţia ei.

Luminita Nicolescu
foto: acasatv.ro

Ei bine, este vorba despre Luminiţa Nicolescu, o celebră antrenoare de fitness, în vârstă de, nici mai mult nici mai puţin, 62 de ani. Luminiţa este fostă sportivă de performanţă, antrenor de fitness, aerobic şi recuperare medicală. Cunoscută drept antrenoarea de fitness a vedetelor, a modelat multe vedete autohtone, printre care Valentina Pelinel, Iuliana Marciuc, Andreea Raicu, Catinca Roman şi Adina Buzatu.

Luminita
foto: facebook

Luminiţa este căsătorită cu nimeni altul decât Cătălin Petre Nicolescu, un renumit profesor de matematică, autor a peste 30 de culegeri de probleme şi exerciţii, una dintre ele un best-seller – Analiza Matematică. Împreună au o fată, Mădălina, care a moştenit pasiunea tatălui pentru matematică, fiind profesoară de matematică la Şcoala Internaţională din Haga. Mădălina şi-a făcut părinţii fericiţi, oferindu-le cea mai mare bucurie, aceea de bunici. Prin urmare, Luminiţa este fericita bunicuţă a trei nepoţei minunaţi, după care este topită.

Luminita-si-Madalina
foto: facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *