Ardei roșu umplut cu carne de porc

Ardei-roșu-umplut-cu-carne-de-porc

Ingrediente:

  • 4-6 ardei roșii
  • 300gr. carne de porc tocată
  • 300gr. carne de vită tocată
  • 12 felii de pâine
  • 3 ouă
  • parmezan
  • pătrunjel
  • un pic de lapte

Mod de preparare:

1. Scoateți coaja de la pâine și înmuiați feliile într-un vas cu lapte.

2. Adăugați carnea și amestecați bine.

3. Adăugați ouăle, parmezanul, pătrunjelul, sare, piper și amestecați bine.

4. Spălați și curățați bine ardeii.

5. Puneți umplutura în interiorul ardeilor și fierbeți la foc foarte mic, într-o tigaie acoperită cu un capac, timp de cel puțin o oră și jumătate. Serviți cu smântâna deasupra, un ardei roșu umplut cu carne de porc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *