Atoderm Ulei de duș, 24 de ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș!

Inspirata de piele, Bioderma îți propune o nouă rutină a igienei ce conferă îngrijire și confort pielii uscate, foarte uscate și iritate. Luna aceasta, Laboratoarele Dermatologie Bioderma lansează Atoderm Ulei de duș, 24 de ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș. Agenții de hidratare restabilesc confortul cutanat, iar parfumul său delicat îți va crea o stare de plăcere sublimă.Atoderm huile de douche 1L

Mediul extern (vânt, fluctuații de temperatură sau orice alt stimul) afectează vizibil pielea și creează un disconfort cutanat. Pielea îți pierde elasticitatea și catifelarea, devenind aspră, roșie și tinde către senzația de “piele care ține” și mâncărime.

Astfel, funcția protectoare a pielii este slăbită, iar aceasta nu mai poate proteja organismul de agenții iritanți și alergenii care pot pătrunde în organism.

Pentru restabilirea confortului cutanat și întărirea funcției de protecție a pielii, Laboratoarele Bioderma îți propun o nouă rutină a igienei corpului, Atoderm Ulei de duș, un produs care are grijă de pielea uscată, foarte uscată și iritată care are nevoie de confort și îngrijire.

Atoderm Ulei de duș, cu formula sa unică, conține o treime agenți de hidratare și de restaurare a lipidelor și două treimi agenți de curățare conferind 24 de ore de hidratare, chiar de la duș. Pielea este hrănită și calmată instant și durabil.

Fără conservanți, săpun sau sulfați, produsul oferă o toleranță excelentă și este special creat pentru pielea uscată, foarte uscată și iritată. Poate fi utilizat pe față și corp, de către adulți, copii și chiar pentru pielea delicată a bebelușilor.

Formula sa îmbogățită cu brevetul Skin Barrier Therapy®, oferă protecție împotriva bacteriilor responsabile de iritatii (Stafilococul Auriu), reface bariera cutanată și hidratează intens pielea.

La duș sau în cadă, Atoderm Ulei de duș învăluie pielea cu textura sa cremoasă și mătăsoasă. În contact cu apa, se transformă într-o spumă delicată ce se îndepărtează cu ușurință, fără a lăsa senzația de piele uleioasă. Atoderm Ulei de duș este testat dermatologic, hipoalergenic, cu un delicat parfum fructat, floral cu note lemnoase. Special creat pentru pielea uscată, foarte uscată și iritată, utilizarea lui Atoderm Ulei de duș creează o stare de placer sublimă.

Atoderm huile de douche 100ml

Produsul este disponibil în 2 variante: 1 L, varianta economică și 100 ml, varianta “travel size”

Preț recomandat în farmacii:

Atoderm Ulei duș 1L – 79 RON

Atoderm Ulei duș 100 ml – 15 RON

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *