Au luat calea celebrităţii ajutaţi de notorietatea părinţilor

0

Când te naşti într-o familie în care unul dintre părinţi sau ambii sunt persoane publice care se bucură de un real succes, ajungi să îti doreşti şi să visezi să ţi se întâmple acelaşi lucru. Unii copii ai vedetelor noastre au reuşit să păşească pe acest drum încă de la o vârstă fragedă.

Alexia, fiica Andreei Esca

Celebra prezentatoare tv Andreea Esca are o familie superbă pe care a ţinut-o departe de scandaluri şi de ochii curioşilor. Asta până anul trecut când fiica sa Alexia şi-a impus preferinţele. Micuţa pare că îşi doreşte şi ea o carieră strălucită în televiziune, iar anul trecut a făcut primul pas în acest sens. Astfel, Alexia, a devenit imaginea campaniei „De 14 ani, eu sunt PRO TV Internaţional”. „A fost prima mea filmare singură şi m-am bucurat foarte mult când am aflat propunerea. Am fost foarte fericită şi am spus imediat ‘Da’. Mi se pare minunat că am putut transmite acest mesaj telespectatorilor şi că îi pot ajuta astfel să se simtă mai aproape de casă şi de cei dragi”, a mărturisit Alexia.

Alexia
Foto: libertatea.ro

Julie, fiica Danei Săvuică

La doar 21 de ani, Julie, fiica Danei Săvuică, a ajuns un model solicitat în prezentările de modă. Chiar dacă ea îşi doreşte o carieră de diplomat şi, în prezent, e în căutarea unui loc de muncă, banii de buzunar şi-i câştigă defilând pe podium. „Eu o ademenesc cu paradele de modă, iar ea nu poate refuza. Îi şi place lumea asta, ca oricărei fete, şi în plus câştigă un ban de buzunar. Este imaginea colecţiei mele de haine şi de bijuterii”, menţionează  Dana Săvuică.

Julie
Foto: cancan.ro

Eva, fiica Andreei Berecleanu

Nici Eva, fiica prezentatoarei de ştiri Andreea Berecleanu, nu s-a lăsat mai prejos decât mama sa. Ea şi-a făcut debutul în lumina reflectoarelor anul trecut, în cadrul emisiunii „Junior Chef”, un show culinar pentru copii. Eva a venit în platoul „Junior Chef” însoţită de mama ei, Andreea Berecleanu, de doi prieteni, şi de fratele său, Petru. Fiica Andreei Berecleanu a pregătit o prăjitură, Negresă, însă într-o variantă îmbunătăţită, cu frişcă şi cu căpşuni, cu care i-a dat gata pe cei trei juraţi. Andreea Berecleanu a mărturisit că iniţial, când a auzit că fiica sa îşi doreşte să participe la o emisiune difuzată de televiziunea la care ea lucrează, a fost uşor reticentă. „Iniţial am avut o reţinere fiind vorba de trustul unde lucrez, însă, pe de altă parte, mi s-ar fi părut nedrept să nu participe, având în vedere că este singurul show de acest gen din România”, a declarat Andreea Berecleanu.

Eva
Foto: libertatea.ro

Calina, fiica Catincăi Roman

Calina Dumitrescu, fiica creatoarei de modă Catinca Roman, este şi ea deja un manechin de succes. Calina a fost remarcată de creatoarea de pălării şi accesorii Cristina Dragomir care i-a propus să fie imaginea unei colecţii de accesorii pentru fetiţe.

Calina
Foto: viva.ro

Maria, fiica Lizei Panait

Maria Panait, fiica creatoarei de modă Liza Panait, are 15 ani şi este deja un manechin de succes. Ea a debutat pe podium încă de la 6 ani, iar mama sa, Liza Panait, i-a creat haine special pentru ea pentru prezentările de modă. Pe lângă pasiunea pentru modă, Maria este atrasă şi de actorie. Ea a jucat în telenovela „Inimă de ţigan”, dar şi în serialul „Regina”.

Maria
Foto: facebook

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *