Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/mamistietot/public_html/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

B​ebeSport: Tricicleta prima ca audiență în familie în 2013!

CONSTATARE: Bărbații au dat în mintea copiilor: se uită prea mult la Gigi, Meme, Copos și golgheterul fără goluri Mutu, care fac tot felul de ghiduşii de parca sunt personaje de desene animate.
IDEE: Hai să le arătăm taţilor că este mai sănătos să se uite la copiii lor dragi care fac sport în parc! Cu un minim echipament,  cel mic devine marele campion al familiei.

Trici-il-ajuta-pe-tati

Echipamentul de spectacol îl găsim azi în două variante: tricicleta albastra şi tricicleta roşie. Vi le prezint în paralel, ca la un mare concurs de box. Lui tata o să îi placă :). Precizez ca idea articolului mi-a venit dupa ce am intrat pe emag.ro si am vazut ca jucariile erau reduse cu 15%. Sunt in dubiu dacă este bine să renunţ la căruţ total sau să fac o trecere treptată. Trotinetele de la emag.ro mi s-au părut o soluţie bună, mai ales că sondez piaţa de mai mult timp.

Trici-trici StarÎn colţul din dreaptasuper campionul Trici 3 / 1 Elite Albastră. Remarcabilă dexteritatea cu care tricicleta 3 /1 poate fi utilizată de copii (şi părinţi 🙂 ) începând de la 10 luni. Tricicleta are mâner  reglabil şi mai ales detaşabil. Mai citez din Gazeta-Sporturilor-celor-Mici: „Când copilul creşte mareee, accesoriile care sunt în plus pot fi detaşate. Scăunelul cu spătar înalt are husa detaşabilă. Modul de control este uşor de schimbat de părinte sau copil. Detaşare în regim de siguranţă a coşuleţului de jucării dacă este călcat accidental”. În plus încape ușor în maşină având 64,26 x 25,40 x 6,35 cm.

Dacă multe din galele de box la care se uită tati au vârstă recomandată pentru audiență de peste 18 ani, e remarcabil că tricicleta minune din mini-gala noastră  este recomandată între 10-36 luni, mai ales pentru băieți pentru că e albastră.

Super FerrarriÎn colțul din stânga, multiplu campion mondial la Formula 1, Domnul Ferrarri, producător de mașini de lux în general, acum pentru copii din România cu o trici-trici-bombă roșie și dinamică! Frumoasă foc, și cu un preț redus 15% (rar prinzi reduceri la Ferrarri, așa că profitați!). Preț bun pentru calitatea oferită, cu multe accesorii: dotata cu ham, maner si suport pentru picioare,bună chiar si pentru cei mai mici, oferind siguranta maxima acestora, cosulet ce poate fii rabatat ca la maşinile noastre de oameni mari pentru depozitarea jucariilor, scaun ajustabil in 2 pozitii, iar suportul pentru picioare este retractabil. Mă operesc aici pentru că tebuie să remarc ceva important: are roti cu banda de cauciuc silentios și materiale de plastic de bună calitate. Mai important! Mânerul nu are sistem de ghidare a roții din fața, deci nu se rupe așa ușor ca la alte modele. Dacă doreşti, blochezi volanul şi direcția poate fi coordonată tine.

Cine va câştiga? Un meci dur, care trebuie urmărit, dar nu pasiv. Acţionaţi. Scoateţi copii la sport, la mişcare.

Tabel comparativ. In rest să vă mai recomand o dată site-ul unde le-am găsit. Am mai văzut pe site și niște jucării de pluș de la Nattou, care sunt numai bune pentru relaxare după pedalat, dar parcă erau și mai bune în urmă cu câteva luni, când îmi ardea buza rău de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *