MIC-DEJUN-baghete-cu-piersici

Ingrediente:

  • 1/2 baghetă tăiată în jumătate
  • ulei de gătit
  • 2 piersici coapte, tăiate în felii
  • 1/2 ceaşcă de brânză ricotta
  • miere, după gust

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 grade
  2. Tăiați bagheta în jumătate. Ungeţi fiecare bucată cu puţin ulei
  3. Așezați feliile de pâine pe o foaie de gătit și coaceţi timp de 3-5 minute, până se rumenesc
  4. Lăsați pâinea să se răcească complet, apoi ungeţi fiecare bucată cu 2 linguri de ricotta, adăugaţi 2 linguri de piersici tăiate, şi stropiţi cu miere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *