Baghete umplute

Ingrediente:

  • 2 baghete nu foarte proaspete
  • un ou
  • o linguriţă unt,
  • 150g parmezan ras
  • un ardei roşu,
  • o roşie,
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • pătrunjel

Mod de preparare:

În chifle se se face o scobitură pe lung, şi se aşează pe o tavă sau o tigaie tapetată cu hârtie de copt.

Oul se bate bine cu un praf de sare şi puţin piper şi se amestecă cu parmezanul ras, după care se toarnă în scobitura din chifle. Roşia şi ardeiul se taie cubuleţe şi se presară pe deasupra. Peste acestea se presară busuioc şi pătrunjel mărunt tocate şi se pune câte un cubuleţ de unt.

Se dă tava la cuptor 15-20 min la foc potrivit.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *