Bănel Nicoliţă a devenit tătic pentru a doua oară

0
Bănel Nicoliţă a devenit tătic pentru a doua oară
foto: facebook

Fotbalistul Bănel Nicoliţă şi-a văzut un alt vis împlinit. A trăit pentru a doua oară această experienţă care l-a emoţionat dar care a şi produs o explozie de bucurie în rândul familiei.

banel cu bebe
foto: cancan

Cristina, soţia fotbalistului, a adus-o pe lume pe micuţa Natalia Andreea. Naşterea a decurs fără probleme, fetiţa şi mămica sunt bine, atent supravegheate de proaspătul tătic. Cu toate că fotbalistul îşi dorea foarte mult un băieţel, este extrem de bucuros de sosirea fetiţei căci, până la urmă, dorinţa lui este de a avea mai mulţi copii şi o familie cât mai numeroasă.

Deşi ar fi trebuit să nască la începutul lunii august, cea de a doua fetiţă a lui Bănel Nicoliţă s-a grăbit şi a venit pe lume cu două săptămâni mai devreme. Chiar dacă a venit pe lume mai devreme decât termenul programat, micuţa este perfect sănătoasă, are 2,5 kilograme şi a primit la naştere nota 10.

„Sunt cel mai fericit tată din lume! Am acum două fete, dar nu vreau să mă opresc aici, îmi doresc neapărat trei copii”, a declarat Banel pentru wowbiz.ro.

banel cu sotia
foto: facebook

Cristina şi Bănel Nicoliţă s-au căsătorit religios în data de 15 iunie 2014. Evenimentul a fost organizat la Brăila, oraşul natal al fotbalistului. Cei doi mai au o fetiţă, Amalia Ioana, în vârstă de doi ani.

 

Citeşte şi

Bănel Nicoliţă aşteaptă al doilea copil

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *