Bănel Nicoliţă aşteaptă al doilea copil

Bănel-Nicoliţă
Foto: libertatea.ro

Bănel Nicoliţă şi soţia sa Cristina, formează unul dintre cele mai plăcute şi discrete cupluri din peisajul monden. Cei doi s-au căsătorit religios în vara anului trecut şi au avut parte de o petrecere pe cinste.

În luna iulie 2013, fotbalistul a devenit pentru prima oară tătic. Cristina a născut o fetiţă perfect sănătoasă, pe care au botezat-o Amalia Ioana. Şi pentru că de Crăciun visele se împlinesc, Bănel a primit cel mai frumos cadou. Vestea că va deveni pentru a doua oară tată l-a făcut mai fericit ca oricând. Dacă primul copil a fost fetiţă, de această dată tăticul speră să aibă un băiat care, cine ştie, să-i calce pe urme.

Dacă până de curând medicul îi anunţase că sunt şanse mari să fie băiat, zilele trecute, la ultima ecografie făcută, ecograful a dat verdictul final: fetiţă.

Părinţii s-au bucurat când au aflat că totul este în regulă şi că Amalia va avea o surioară. Fotbalistul provine dintr-o familie numeroasă, drept pentru care a precizat că îşi mai doreşte copii.

Se pare că Bănel trece printr-o perioadă foarte bună şi pe plan profesional, nu numai pe plan personal. După ce a stat pe bară mai bine de şase luni, de curând, fotbalistul a semnat cu Viitorul, echipa lui Gica Hagi, iar acum se află în cantonament în Antalya.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *