Bastonaşe umplute, cu crustă crocantă portocalie

0

F_bastonase umplute cu branza

Ingrediente:

  • 1/4 cană brânză de vaci
  • 2 linguri marmeladă de portocale
  • 4 felii de pâine sandwich (cu sau fără coajă)
  • 2 ouă mari
  • 1/4 ceaşcă lapte
  • 1 ceaşcă fulgi de cereale, zdrobiţi (fulgi de porumb sau cerealele preferate în casă)
  • unt sau ulei

Mod de preparare:

  1. într-un castron se amestecă bine brânza de vaci şi marmelada
  2. se împarte amestecul uniform pe două felii de pâine şi se acoperă cu celelalte două felii de pâine rămase
  3. se taie fiecare sandwich în bastonaşe de 2,5 cm
  4. într-un castron se amestecă ouăle cu laptele
  5. se zdrobesc bine cerealele şi se pun într-un vas plat
  6. se dau beţişoarele prin amestecul de ou după care se trec prin cerealele zdrobite
  7. într-o tigaie se încălzeşte o lingură de unt sau ulei; se pun beţişoarele şi se lasă 1-2 minute sau până capătă o culoare aurie.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *