Bastonaşe umplute, cu crustă crocantă portocalie

Ingrediente:
- 1/4 cană brânză de vaci
- 2 linguri marmeladă de portocale
- 4 felii de pâine sandwich (cu sau fără coajă)
- 2 ouă mari
- 1/4 ceaşcă lapte
- 1 ceaşcă fulgi de cereale, zdrobiţi (fulgi de porumb sau cerealele preferate în casă)
- unt sau ulei
Mod de preparare:
- într-un castron se amestecă bine brânza de vaci şi marmelada
- se împarte amestecul uniform pe două felii de pâine şi se acoperă cu celelalte două felii de pâine rămase
- se taie fiecare sandwich în bastonaşe de 2,5 cm
- într-un castron se amestecă ouăle cu laptele
- se zdrobesc bine cerealele şi se pun într-un vas plat
- se dau beţişoarele prin amestecul de ou după care se trec prin cerealele zdrobite
- într-o tigaie se încălzeşte o lingură de unt sau ulei; se pun beţişoarele şi se lasă 1-2 minute sau până capătă o culoare aurie.