sâmbătă,decembrie 4, 2021

Batoane-de-musli

Ingrediente:

  • ½ cană miere
  • ¼ cană zahăr pudră
  • 125gr. unt
  • 3 căni ovăz
  • 1 cană orez expandat
  • 1 cană stafide
  • ½ cană caise tocate
  • ½ cană nucă de cocos deshidratată
  • ¼ cană miez de seminţe de dovleac, floarea soarelui sau susan

Mod de preparare:

1. Încălziți cuptorul la 180°C.

2. Acoperiți cu hârtie de copt o tavă (aproximativ 31 cm x 22 cm).

3. Puneți pe foc mierea, zahărul și untul. Amestecați și lăsați pe foc până când untul se topește și zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere și lăsați 2 minute până când siropul se îngroașă apoi luați de pe foc.

4. Amestecați restul de ingrediente într-un vas și turnați siropul.

5. Puneți compoziția în tavă și dați la cuptor 15-20 minute sau până capătă o culoare aurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *