Batoane de musli

Ingrediente:
- ½ cană miere
- ¼ cană zahăr pudră
- 125gr. unt
- 3 căni ovăz
- 1 cană orez expandat
- 1 cană stafide
- ½ cană caise tocate
- ½ cană nucă de cocos deshidratată
- ¼ cană miez de seminţe de dovleac, floarea soarelui sau susan
Mod de preparare:
1. Încălziți cuptorul la 180°C.
2. Acoperiți cu hârtie de copt o tavă (aproximativ 31 cm x 22 cm).
3. Puneți pe foc mierea, zahărul și untul. Amestecați și lăsați pe foc până când untul se topește și zahărul se dizolvă. Aduceți la fierbere și lăsați 2 minute până când siropul se îngroașă apoi luați de pe foc.
4. Amestecați restul de ingrediente într-un vas și turnați siropul.
5. Puneți compoziția în tavă și dați la cuptor 15-20 minute sau până capătă o culoare aurie.