Beţişoare negresă

bastonase-din-negresa-cu-capete-decorate

Ingrediente:

  • 3/4 cană făină
  • 3/4 ceaşcă pudră de cacao
  • 3/4 linguriță de sare
  • 15 linguri de unt nesărat, topit
  • 1 şi 1/2 cană de zahăr
  • 2 plicuri zahăr de vanilie
  • 3 ouă mari
  • 1/2 ceaşcă de ciocolată demidulce, tocată (puteți utiliza, de asemenea, fulgi de ciocolată)

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 180 grade.
  2. Amestecaţi primele 3 ingrediente într-un bol şi puneţi deoparte.
  3. Într-un castron sau la mixer, amestecaţi untul topit, zahărul şi vanilia.
  4. Adăugați treptat ouăle şi amestecaţi până se omogenizează, apoi adăugaţi ciocolata demidulce, tocată până se încorporeaza bine.
  5. Turnaţi aluatul într-o tavă unsă şi acoperită cu hârtie pergament și coaceţi timp de 30 de minute.
  6. Tăiaţi sub formă de bastoane şi fixaţi la un capăt decoraţiunea dorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *