Bezele cu cremă de castane

Bezele-cu-cremă-de-castane

Ingrediente:

  • 200gr. unt
  • 150gr. cremă de castane
  • 40ml. frişcă
  • 1 lingură rom
  • 1 pachet zahăr vanilat
  • 280gr. zahăr
  • 5 albușuri de ou
  • 1 lingură amidon de porumb
  • 2 linguri oțet alb

 

Mod de preparare:

1. Bateţi bine albuşurile cu un vârf de cuţit de sare după care turnaţi treptat zahărul. Adăugaţi amidonul stins cu oțet alb. Apoi, cu un sprit, formaţi spirale în tava de copt. Coaceți timp de 40 minute. Între timp, pregătiţi crema.

2. Frecaţi bine untul până când devine spumos. Într-un castron amestecaţi romul, crema de castane şi adăugaţi treptat frişca. Adăugaţi peste unt şi omogenizaţi.

3. Ungeţi fiecare bezea şi suprapuneţi în straturi de 3, ultimul fiind acoperit cu cremă.

4. Decoraţi aceste bezele cu cremă de castane cu praline pisate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *