Bezele cu trandafir

Bezele-cu-trandafir

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 270gr. migdale măcinate
  • 225gr. zahăr
  • 7 picături esenţă de migdale
  • 3 linguri aromă de trandafir

 

Mod de preparare:

1. Bateţi albuşurile spumă şi adăugaţi treptat zahărul. Adăugaţi migdalele, esenţa de migdale şi aroma de trandafir. Amestecaţi bine.

2. Tapetaţi o tavă cu hârtie pentru copt. Luaţi cu o linguriţă din amestec şi faceţi biluţe. Aplatizaţi cu o lingură umedă.

3. Daţi timp de 6 minute la cuptorul încălzit la 200 °C.

4. Aceste bezele cu trandafir sunt foarte fragile, aşa încât atenţie când le scoateţi din tavă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *