Bianca Brad îşi divinizează băieţelul

Bianca Brad
Foto: livearad.ro

Bianca Brad a câştigat titlul de „Prinţesa Frumuseţii” în anul1990 şi este cunoscută pentru roluri din filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987) sau „Domnişoara Aurica” (1998).

Până la vârsta de 47 de ani, Bianca Brad a trecut prin multe momente dificile în viaţă. De câte ori este întrebată, povesteşte cu un nod în gât despre imensa durere pe care a trăit-o în 2008, atunci când a pierdut o sarcină chiar înainte de naştere. La cinci ani după această dramă, vedeta tv este încercată de o nouă lovitură, după ce logodnicul ei, Aurel Frăţilă, a fost arestat şi extrădat în SUA, sub acuzaţia de terorism. Cu toate că erau despărţiţi de câteva luni bune, arestarea lui a contribuit decisiv la ruperea legăturii lor. Bianca a mărturisit într-un interviu acordat publicaţiei Click: „Relaţia noastră ajunsese şubredă. Ne-am despărţit şi nu credeam că mă mai întorc din drum. Nu suntem căsătoriţi cu acte, deci nu am divorţat, însă m-am mutat din casa în care locuiam. Clar, am luat-o pe alt drum. În permanenţă el a luptat să mă aducă înapoi şi a avut de lucru multă vreme”.

Bianca cu sotuljpg
Foto: enational.ro

Comunicarea le-a salvat relaţia, iar acum formează din nou o familie despre care Bianca speră să fie trainică şi să se poată bucura din plin de băieţelul lor care în curând va împlini 11 ani. Pentru că este topită după micuţul ei, Bianca i-a transmis prin intermediul unui site de socializare un mesaj emoţionant:

„Astăzi, puiul meu împlinește 10 ani și 9 luni! Mă uit cu dragoste imensă la el și nu-mi vine să cred, cât de repede a trecut timpul și cât a crescut…parcă ieri îl țineam la piept, sorbindu-l din priviri, ore în şir…nu că astăzi nu aș face-o…

baiatul Biancai
Astăzi îi urez ce îi urez și pentru care mă rog, de fapt, în fiecare zi de când am descoperit că s-a cuibărit în pântecul meu… Să fie sănătos, iubit, protejat, fericit, bun, blând, drept, luminos, frumos și pe dinăuntru și pe dinafară, demn, curajos, înțelept, puternic, norocos, să navigheze cu grație pe valurile vieții, să-și împlinească visurile, să aibă parte de prieteni buni și de o viață de nota 10!

La Muuuuulți Ani buni și frumoși, puiul meu drag de care să ne bucurăm împreună… Te iubesc până la stele și înapoi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *