Bianca Jurcă şi Cătălin Bădăuţă proaspeţii părinţi ai unui băieţel de nota 10

Bianca Jurcă şi Cătălin Bădăuţă
Foto: facebook

Fotomodelul Bianca Jurcă şi iubitul ei, fotbalistul Cătălin Bădăuţă, şi-au unit destinele în această primăvară, pe 16 mai, după o relaţie de aproape un an. Povestea de dragoste dintre Bianca Jurcă şi Cătălin Bădăuţă a fost încă de la început una tumultoasă. Când s-au cunoscut, cei doi erau implicaţi în alte relaţii, la care au renunţat pentru a fi împreună. În timp ce Cătălin era de ceva timp cu celebra DJ Harra, frumoasa timişoreancă avea o relaţie năbădăioasă cu Cătălin Cazacu.

Dar cum iubirea este cea care primează, Bianca şi Cătălin şi-au continuat visul lor, au avut o petrecere ca în basme după cununia civilă, iar acum trăiesc cel mai fericit moment din viaţa lor, venirea pe lume a băieţelului lor, Mario.

Cu toate că nașterea era programată să aibă loc abia la jumătatea lunii viitoare, micuțul Mario s-a grăbit să vină pe lume mult mai devreme, fiind surpriza la care nimeni nu se aștepta.

bianca, catalin si bebe
Foto: facebook

Băieţelul este perfect sănătos şi a primit de la medici nota 10. ”Sufleţelul nostru ne-a făcut o surpriză şi a venit mai devreme!! Te iubim!!!”, a anunțat Bianca pe o rețea de socializare, unde a publicat și primele fotografii cu micuțul.

catalin cu mario
Foto: facebook

Soțul Biancăi, Cătălin Bădăuță a fost alături de ea tot timpul și a fost extrem de emoționat atunci când și-a ținut fiul în brațe pentru prima dată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *