bilute-din-carne-de-pasare

Ingrediente:

  • 1 cană ananas, cuburi
  • 1/2 ceașcă sos de soia
  • 3 linguri de miere
  • 1 linguriță ghimbir proaspăt ras
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 linguriță amidon de porumb
  • 1/2 kilogram piept de pui tocat
  • 1/4 cană de pesmet
  • 1/4 ceașcă de sos teriyaki
  • 1 linguriță sare

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 180 grade.
  2. Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați ananasul, sosul de soia, mierea, ghimbirul și usturoiul. Adăugați amidonul de porumb și fierbeți, amestecând constant, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Lăsați amestecul să se răcească.
  3. Puneți carnea de pui, pesmetul, sarea și sosul teriyaki într-un castron și amestecați până se omogenizează.
  4. Folosind ca măsură 1 lingură, formați bile din amestec.
  5. Puneți biluțele într-o tavă căptușită cu pergament și coaceți timp de 10-15 minute.
  6. Puteți servi cu orice sos sau cu garnitură de legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *