Biscuiţi cu fulgi de ciocolată

Ingrediente:
- 100 g unt
- 1 ou
- 2-3 linguri lapte
- vanilie
- 100g fulgi de ciocolată
- 100-150 g zahăr brun (depinde cât de dulci îi doriţi)
- 1 pliculeţ praf de copt
- 450 g făină (cât cuprinde)
Mod de preparare:
Se freacă zahărul împreună cu untul până când se lichefiază. Se adaugă oul bătut,vanilia, laptele, praful de copt amestecat cu 2 linguri de faină, iar după omogenizare şi fulgii de ciocolată doar uşor topiti. Se amestecă bine şi începe să se adauge făina în ploaie, până când se obţine o cocă molicică. Se dă la frigider pentru a se întări puţin.
Se întinde o foaie de câţiva mm, se decupează cu gura unui pahar şi se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc circa 15-20 de minute la foc potrivit, până când devin aurii şi crocanţi.
Se servesc alături de o cană de lapte sau lângă cafea.