Biscuiti cu merisoare, migdale si ciocolata alba

Ingrediente pentru 10persoane:

  •  300 gr făină
  •  400 gr fulgi de ovăz
  •  1 plic praf de copt
  •  2 ouă

biscuiti merioare

  •  200 gr zahăr
  •  130 gr unt
  •  700 ml lapte
  •  100 gr migdale
  • ciocolată albă

 

Într-un castron, se amesteca  faina, praful de copt si fulgii de ovaz.  Într-un alt castron, se amesteca ouale, zaharul, untul si se adauga laptele. Dupa omogenizarea celor 2, se amesteca compozitiile.

Merisoarele, se lasa la inmuiat circa 10 minute in apa calduta. Ciocolata se topeste la foc mic si se adauga meridoarele scurse. Dupa ce da in 2-3 clocote, se ia de pe foc si se pune in compozitie. Se formeaza cu mana sau cu lingura biscuiti, se aseaza pe hartia de copt si se dau la cuptorul preincalzit (180 C). Se lasa la foc potrivit aproximativ 10-12 minute.

Sa aveti pofta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *