sâmbătă,noiembrie 27, 2021

Biscuiţi cu migdale

Biscuiţi-cu-migdale

Ingrediente:

  • 250gr. făină
  • 100gr. zahăr
  • 120gr. unt sau 3 linguri de brânză albă
  • 70gr. migdale măcinate
  • 1 ou
  • puţină drojdie
  • un vârf de cuțit de sare
  • arome (vanilie, scorţişoară, ghimbir, afine, anason)

 

Mod de preparare:

1. Faceţi aluatul din făină, migdale, un vârf de cuțit de sare, drojdie, zahăr și unt. Amestecaţi bine după care adăugaţi oul.

2. Dacă doriți mai multe tipuri de biscuiţi, împărțiți aluatul și în adăugaţi fie o lingură de vanilie şi afine sau o lingură de scorţişoară sau ghimbir.

3. Încălziţi cuptorul la 180 °. Întindeţi aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi tăiaţi în formele dorite.

4. Coaceți aceşti biscuiţi cu migdale timp de 15 minute în tava acoperită cu hârtie de copt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *