Biscuiți cu scorțișoară

Ingrediente:
- 3 pachete de biscuiți
- 1 cană de zahăr alb
- 2 lingurițe de scorțișoară măcinată
- 1/2 ceașcă margarină
- 1 cană de zahăr brun
- 1/2 cană nuci tocate (opțional)
- 1/2 ceașcă de stafide
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 175 grade C. Ungeți o tavă cu puțin ulei.
- Amestecați zahărul alb și scorțișoara într-o pungă de plastic. Rupeți biscuiții și amestecați cu mixul de scorțișoară zahăr. Aranjați amestecul in tava. Dacă folosiți nuci și stafide, aranjați-le între bucațile de biscuiți.
- Într-o cratiță mică, la foc mediu, puneți margarina și zahărul brun. Fierbeți timp de 1 minut și turnați peste biscuiți.
- Coaceți la 175 grade C pentru 35 minute. Lăsați în tavă să se răcorească timp de 10 minute, apoi scoateți pe o farfurie.