Biscuiți cu scorțișoară

biscuiti-cu-scortisoara

Ingrediente:

  • 3 pachete de biscuiți
  • 1 cană de zahăr alb
  • 2 lingurițe de scorțișoară măcinată
  • 1/2 ceașcă margarină
  • 1 cană de zahăr brun
  • 1/2 cană nuci tocate (opțional)
  • 1/2 ceașcă de stafide

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 175 grade C. Ungeți o tavă cu puțin ulei.
  2. Amestecați zahărul alb și scorțișoara într-o pungă de plastic. Rupeți biscuiții și amestecați cu mixul de scorțișoară zahăr. Aranjați amestecul in tava. Dacă folosiți nuci și stafide, aranjați-le între bucațile de biscuiți.
  3. Într-o cratiță mică, la foc mediu, puneți margarina și zahărul brun. Fierbeți timp de 1 minut și turnați peste biscuiți.
  4. Coaceți la 175 grade C pentru 35 minute. Lăsați în tavă să se răcorească timp de 10 minute, apoi scoateți pe o farfurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *