biscuiti-cu-parmezan

Ingrediente:

  • 3/4 cană de germeni de grâu
  • 3/4 cană de făină albă de grâu
  • 1/2 cană parmezan ras
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/4 ceaşcă de unt nesărat, se taie în cuburi
  • 1/4 cană de apa

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 180 grade.
  2. Amestecaţi la mixer germenii de grâu, făina şi parmezanul .
  3. Adăugați untul și amestecaţi până când se omogenizează bine
  4. Adăugați apa și continuaţi să amestecaţi până când aluatul se strânge.
  5. Tăiaţi aluatul în biscuiţi pătraţi sau folosiţi forme pentru decupare figurine.
  6. Puneţi biscuiţii într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceţi timp de 15-18 minute, până se rumenesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *