Biscuiţi din grâu cu parmezan

Ingrediente:
- 3/4 cană de germeni de grâu
- 3/4 cană de făină albă de grâu
- 1/2 cană parmezan ras
- 1/2 linguriță de sare
- 1/4 ceaşcă de unt nesărat, se taie în cuburi
- 1/4 cană de apa
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 180 grade.
- Amestecaţi la mixer germenii de grâu, făina şi parmezanul .
- Adăugați untul și amestecaţi până când se omogenizează bine
- Adăugați apa și continuaţi să amestecaţi până când aluatul se strânge.
- Tăiaţi aluatul în biscuiţi pătraţi sau folosiţi forme pentru decupare figurine.
- Puneţi biscuiţii într-o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceţi timp de 15-18 minute, până se rumenesc.