Biscuiţi fără zahăr

biscuiti-fara-zahar

Ingrediente:

  • 2 căni făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • ¼ linguriţă sare
  • 1/2 ceaşcă unt topit
  • 1 cană zahăr tos
  • 1 ou mare
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 cană zahăr pudră
  • 1-2 linguri lapte sau apă

Mod de preparare:

  1. Într-un castron cerneţi făina, praful de copt şi sarea.
  2. La mixer amestecaţi untul cu zahărul până devine o spuma (aprox. 3 minute)
  3. Adăugaţi oul şi zahărul vanilat şi amestecaţi până se încorporează
  4. Treptat adăugaţi făina
  5. Puneţi aluatul pe o bucată de hârtie pergament, întindeţi în formă de cerc si daţi la rece aproximativ 20-30 de minute.
  6. Încălziţi cuptorul la 160 de grade
  7. Întindeţi o foaie de aluat de 8 mm grosime.
  8. Cu ajutorul unui cuţit decupaţi formele dorite şi puneţi-le în tava căptuşită cu hârtie de copt.
  9. Coaceţi timp de 10-12 minute, până când marginile încep să se aurească
  10. Formele trebuie să se răcească complet înainte de decorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *