Biscuiţi fără zahăr

Ingrediente:
- 2 căni făină
- 1/2 linguriţă praf de copt
- ¼ linguriţă sare
- 1/2 ceaşcă unt topit
- 1 cană zahăr tos
- 1 ou mare
- 2 plicuri zahăr vanilat
- 1 cană zahăr pudră
- 1-2 linguri lapte sau apă
Mod de preparare:
- Într-un castron cerneţi făina, praful de copt şi sarea.
- La mixer amestecaţi untul cu zahărul până devine o spuma (aprox. 3 minute)
- Adăugaţi oul şi zahărul vanilat şi amestecaţi până se încorporează
- Treptat adăugaţi făina
- Puneţi aluatul pe o bucată de hârtie pergament, întindeţi în formă de cerc si daţi la rece aproximativ 20-30 de minute.
- Încălziţi cuptorul la 160 de grade
- Întindeţi o foaie de aluat de 8 mm grosime.
- Cu ajutorul unui cuţit decupaţi formele dorite şi puneţi-le în tava căptuşită cu hârtie de copt.
- Coaceţi timp de 10-12 minute, până când marginile încep să se aurească
- Formele trebuie să se răcească complet înainte de decorare