Biscuiţi glazuraţi cu suc de căpşuni

0

biscuiti-glazurati-cu-suc-de-capsuni-si-ornati-cu-nuca-de-cocos

Ingrediente:

  • 2 căni de făină
  • 2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 ceaşcă unt nesărat, moale
  • 1/2 cană de zahăr
  • 2 ouă mari
  • 1/2 cană de lapte
  • 1 linguriţă extract de vanilie
  • 1/2 ceaşcă de suc ​​de căpşuni
  • 1 şi 1/2 ceaşcă de zahăr pudră
  • 2 linguri de suc ​​de căpşuni

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 180 ° .
  2. Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt și sarea.
  3. La mixer bateţi untul cu zahărul până obţineţi o cremă spumoasă, aproximativ 3 minute. Adăugaţi ouăle și amestecaţi până la omogenizare. Apoi adăugaţi vanilia, laptele și sucul de căpşuni.
  4. Adăugaţi treptat făina continuând să amestecaţi până la incorporare.
  5. Umpleți formele unse, aproximativ 2/3 . Coaceți timp de aproximativ 15 – 20 minute.
  6. Pentru a face glazura, amestecaţi într-un castron zahărul pudră cu 2 linguri de suc ​​de căpşuni şi ungeţi fiecare biscuite. Puteţi orna cu nuca de cocos.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *