Biscuiţi glazuraţi cu suc de căpşuni

Ingrediente:
- 2 căni de făină
- 2 linguriţe praf de copt
- 1/2 linguriță de sare
- 1/2 ceaşcă unt nesărat, moale
- 1/2 cană de zahăr
- 2 ouă mari
- 1/2 cană de lapte
- 1 linguriţă extract de vanilie
- 1/2 ceaşcă de suc de căpşuni
- 1 şi 1/2 ceaşcă de zahăr pudră
- 2 linguri de suc de căpşuni
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 180 ° .
- Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt și sarea.
- La mixer bateţi untul cu zahărul până obţineţi o cremă spumoasă, aproximativ 3 minute. Adăugaţi ouăle și amestecaţi până la omogenizare. Apoi adăugaţi vanilia, laptele și sucul de căpşuni.
- Adăugaţi treptat făina continuând să amestecaţi până la incorporare.
- Umpleți formele unse, aproximativ 2/3 . Coaceți timp de aproximativ 15 – 20 minute.
- Pentru a face glazura, amestecaţi într-un castron zahărul pudră cu 2 linguri de suc de căpşuni şi ungeţi fiecare biscuite. Puteţi orna cu nuca de cocos.