Biscuiţi glazuraţi

Ingrediente:
- 100gr. făină
- 240gr. făină de secară
- 140gr. zahăr brun
- 80gr. miere
- 120gr. unt
- 2 linguri cacao
- 1 ou
- 1/2 linguriță praf de copt
- 2 linguri condiment pâine
- 50gr. zahăr
- 5gr. unt
- 3 linguri apă caldă
- sucul de la o lămâie
Mod de preparare:
1. Topiţi untul, zahărul, cacaoa şi mierea într-o cratiţă.
2. Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt, oul și condimentele. Turnaţi untul topit peste amestecul uscat și omogenizaţi bine. Înveliţi cu folie de plastic și lăsaţi o oră în frigider.
3. Încălziţi cuptorul la 160 °C. Din aluat, faceţi bile mici în palmă. Așezați-le pe o foaie de copt și aplatizaţi ușor. Coaceți timp de 15 minute.
4. Pentru glazură amestecaţi bine 50gr. zahăr cu 5gr. unt, apă şi suc de lămâie.
5. Ornaţi aceşti biscuiţi glazuraţi cu fructe confiate şi sâmburi.