biscuiti-uriasi

Ingrediente:

  • 2 căni făină
  • 1 lingură praf de copt
  • 1 linguriță sare
  • 1 lingură de zahăr alb
  • 1/3 ceașcă de scurtare
  • 1 cană lapte

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 220 grade C.
  2. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Adăugați treptat laptele.
  3. Puneți compoziția pe o suprafață presărată cu făină și frământați puțin. Întindeți aluatul și tăiați biscuiți cu un cutter mare sau cu un pahar de suc ​​dat prin făină. Repetați până când este utilizat tot aluatul. Periați excesul de făina și așezați biscuiții pe o foaie de copt neunsă.
  4. Coaceți timp 13 – 15 de minute în cuptorul preîncălzit, sau până când marginile încep să capete culoarea maro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *