biscuiti-uriasi

Ingrediente:

  • 2 căni făină
  • 1 lingură praf de copt
  • 1 linguriță sare
  • 1 lingură de zahăr alb
  • 1/3 ceașcă de scurtare
  • 1 cană lapte

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 220 grade C.
  2. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Adăugați treptat laptele.
  3. Puneți compoziția pe o suprafață presărată cu făină și frământați puțin. Întindeți aluatul și tăiați biscuiți cu un cutter mare sau cu un pahar de suc ​​dat prin făină. Repetați până când este utilizat tot aluatul. Periați excesul de făina și așezați biscuiții pe o foaie de copt neunsă.
  4. Coaceți timp 13 – 15 de minute în cuptorul preîncălzit, sau până când marginile încep să capete culoarea maro.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *