Bomboana Sultanului

Ingrediente:
- 1 litru lapte
- 1 pachet (250 gr) unt
- 2 pahare zahăr
- 1 pachet zahăr vanilat
- 2 linguri făină
- nuci şi scorţişoară
Prepararea:
Se pune untul la topit si se adauga faina. Apoi adăugaţi zaharul şi amestecaţi. Adăugaţi şi laptele puţin câte puţin şi amestecaţi puternic. Când amestecul capătă consistenţă luaţi-l de pe foc. Adăugaţi imediat zahărul vanilat şi amestecaţi cu mixerul timp de 10 minute. Lăsaţi întreg amestecul în frigider pentru cel puţin 2-3 ore. După ce se răceşte bine rupeţi bucăţi de mărimea unei nuci în care aşezaţi din amestecul de nuci şi scorţişoară şi daţi forma unei bile (amestecul de nuci şi scorţişoară se poate include în amestec de la început). Treceţi bilele prin nucă de cocos, după care lăsaţi-le încă puţin în frigider pentru a căpăta consistenţă …
Sa aveti pofta!