De depare aceasta este cea mai rapidă şi simplă reţetă pentru o surpriză dulce. Mulţumim Florentina Mirică pentru acest preparat!

Bomboane Raffaello

Ingrediente:

  • 200g unt
  • 250 g zahăr pudră
  • 250g lapte praf
  • 100g nuca de cocos
  • Un pumn alune sau migdale
  • Nucă de cocos pentru finisat

Mod de preparare:

Se amestecă untul la temperatura camerei cu nuca de cocos, zahărul pudră şi laptele praf. Se omogenizează bine, apoi  luând cu o lingură din compoziţia rezultată, facem biluţe mici în interiorul cărora punem câte o alună sau migdală.

Facem biluţele perfect rotunde, apoi le tăvălim prin nucă de cocos, după care le dăm la frigider pentru 20-30 de minute, până se întăresc.

Poftă bună!

Revenim mâine şi cu reţeta pentru trufe! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *