bomboane rafaello

Ingrediente:

  • 500 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g zahăr pudră
  • 200 g unt
  • 1 lingură de frişcă din smântână
  • esenţă de trandafir

 

Mod de preparare:

În vasul robotului de bucătărie puneţi laptele praf, zahărul pudră şi nuca de cocos. Amestecaţi câteva secunde. Adăugaţi untul moale şi amestecaţi iar. Adăugaţi peste compoziţie frişca şi esenţa de tarndafiri şi amestecaţi până obţineţi un aluat omogen, bun de modelat biluţe, nu foarte moale însă. Compoziţia se dă la frigider cam 30 de minute.

Migdalele le prăjiţi puţin înainte şi luaţi câte o migdală într-o mână, iar cu ajutorul unei linguriţe luaţi din compoziţia obţinută şi formaţi în mână biluţe mici, păstrând migdala la mijloc. Bombonele rezultate le tăvăliţi prin nuca de cocos.

Bon appetit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *