Bona care a destrămat celebrul cuplu Ben Affleck și Jennifer Garner

Bona care a destrămat celebrul cuplu Ben Affleck și Jennifer Garner
Foto: usmagazine.com

La începutul lunii iunie au apărut primele zvonuri legate de o posibilă despărțire dintre Jennifer Garner și Ben Affleck. O sursă din anturajul cuplului a dezvăluit presei de peste Ocean că mariajul celor doi este pe cale de a se destrăma. Aceeași sursă spunea că motivul constă în stilul de viață diferit al celor doi. Pe când Ben este dependent de muncă, Jen preferă să-și petreacă tot timpul cu cei trei copii ai lor.

Se pare că, pe lângă dependența de muncă, Ben își ocupă timpul participând la diverse petreceri sau la jocurile de noroc. Dacă se oprea doar la aceste lucruri probabil că erau și acum împreună. Dar, peste faptul că a înșelat-o de nenumăratre ori, actrița nu a putut trece nici măcar de dragul copiilor. Până la acest incident se pare că însăși Jennifer își propusese la un moment dat să își părăsească soțul, însă Ben a convins-o să nu facă acest pas. Un apropiat al actriței declara la un moment dat: „Au fost pe punctul de a se despărți de multe ori înainte, dar era cel mai mare coșmar al lui Jennifer privitor la copii. Cea mai mare dorință a sa a fost să țină familia unită pentru totdeauna”.

De curând au început să apară în presa de peste Ocean zvonuri conform cărora relația dintre Ben Affleck și Jennifer Garner s-a destrămat din cauza infidelității lui Affleck. Tot presa specula faptul că actorul și-ar fi înșelat soția cu bona. Echipa de PR a lui Ben a luat imediat poziție și a declarat că aceste zvonuri sunt mincinoase și se gândește serios la posibilitatea de a da în judecată pe aceia care aruncă asemenea informații. Pe de altă parte, apropiați din anturajul bonei Christine Ouzounian, vin cu detalii surprinzătoare, susținând faptul că actorul ar fi avut o relație cu Christine și, după cum susțin ei, ar fi fost o relație destul de serioasă. „Este ceva care se petrece de mult timp. Christine este îndrăgostită de Ben până peste cap” spun aceștia.

Christine Ouzounian
Foto: news.com.au

Cumva prins la mijloc, Ben Affleck neagă zvonurile conform cărora motivul separării de Jennifer Garner, se datorează infidelității sale. Chiar dacă Ben a fost surprins împreună cu Christine, el nu a vrut să recunoască sub nicio formă nimic. Şi bona a negat existenţa unei relaţii între ea şi actor: “O mare mizerie, multe minciuni”.

Ben si Christine
Foto: okmagazine.com

Christine Ouzonian este o tânăra de 28 de ani care, până la izbucnirea acestui scandal, a avut grijă de cei trei copii ai lui Jennifer Garner și Ben Affleck.

Ben Affleck (42 de ani) şi Jennifer Garner (43 de ani) au împreună trei copii: Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

 

Citește și:

După un deceniu, Ben Affleck şi Jennifer Garner au pus capăt căsniciei

Copii de vedete – Nou născuţii anului 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *