Bradley Cooper și Irina Shayk noul cuplu de la Hollywood

0
Bradley Cooper și Irina Shayk
Foto: people.com

Bradley Cooper a debutat în 2001 cu filmul Wet Hot American Summer, înainte de a obține prea bine cunoscutul rol Will Tippin în serialul plin de succes Alias (2001–2003)

Cooper a jucat în filmul de familie I Want to Marry Ryan Banks (2004), și a apărut în serialul Jack & Bobby (2004–2005). A jucat în comedia de succes Wedding Crashers (2005), precum și în filmul Failure to Launch (2006) cu prietenul lui, Matthew McConaughey. Cooper a jucat rolul principal în Kitchen Confidential, film bazat pe memoriile lui Anthony Bourdain, care a debutat în septembrie 2005.

În martie 2006, Cooper a jucat pe Broadway, în Three Days of Rain, alături de Julia Roberts și Paul Rudd.

Bradley Cooper a fost nominalizat de trei ori consecutiv la premiile Oscar pentru rolurile din comedia romantica Silver Linings Playbook (2012), comedia – dramă American Hustle (2013), precum și drama biografică Sniper (2014). Pentru producţia celui din urmă film, Cooper a primit, de asemenea, un premiu Oscar la categoria cel mai bun film nominalizat.

În anul 2011, revista People l-a desemnat „cel mai sexy om în viață”.

La sfârşitul anului 2006, actorul s-a căsătorit cu actrița Jennifer Esposito, într-un cadru restrâns la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni. La cinci luni de la căsătorie, Jennifer a înaintat actele de divorţ, cei doi separându-se imediat. Timp de doi ani Cooper a fost într-o relaţie cu actriţa Renée Zellweger careia i-a urmat, pentru scurt timp, Zoe Saldana. A început să se vadă timp de doi ani cu actriţa-model Suki Waterhouse, cei doi participând şi la decernarea premiilor Oscar din acest an. O lună mai târziu, presa de peste Ocean anunţa terminarea relaţiei.

Nu a trecut mult timp şi actorul a oferit presei un nou subiect, relaţia cu frumoasa rusoaică Irina Shayk. Rusoaica nu este alta decât fosta iubită a fotbalistului Cristiano Ronaldo. Irina a anunțat la început acestui an că relația sa de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo s-a încheiat. Motivul pentru care Irina Shayk s-a despărţit de Cristiano Ronaldo a fost infidelitatea jucătorului de la Real Madrid.

Şi iată cum, proaspeţi ieşiţi din relaţii serioase, Bradley Cooper şi Irina Shayk sunt ţinta zvonurilor de la Hollywood şi asta, cu atât mai mult cu cât cei doi nu au declarat încă nimic oficial cu privire la relaţia lor. Prietenii comuni ai cuplului, cei care au făcut posibilă această relaţie, mărturisesc că Bradley şi Irina sunt încă uşor afectaţi după terminarea relaţiei anterioare şi că îşi propun să lase relaţia nou înfiripată să decurgă de la sine.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *