Brânză-cu-susan-la-cuptor

Ingrediente:

  • 250gr. brânză de capră
  • 150gr. susan
  • 2 felii de pâine
  • 20ml. miere
  • 100gr. salată verde
  • 100gr. măsline negre
  • 2 linguri de roşii uscate

 

Mod de preparare:

1. Încălziţi cuptorul la 200 °C.

2. Tăiaţi brânza în felii groase de 1 cm şi treceţi fiecare felie prin susan şi miere.

3. Tăiaţi feliile de pâine în jumătate și puneți-le pe o tavă de copt. Aşezaţi deasupra felii de brânză. Puneți tava în cuptor aproximativ 5 minute, până când brânza începe să se topească.

4. Rupeţi salata și răspândiţi peste fiecare felie. Decoraţi feliile de brânză cu susan la cuptor cu măsline şi roşii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *