Brânză-pane

Ingrediente:

  • 200gr. broccoli
  • 1 lingură unt
  • ½ ceapă
  • 3 bucăţi ciuperci proaspete
  • 1 lingură ardei roşu
  • 2 ouă
  • 100ml. lapte
  • ½ linguriță sare
  • ½ linguriță piper
  • 40gr. şuncă de curcan fiartă
  • 200gr. brânză rasă

Mod de preparare:

1. Desprindeţi broccoli în buchețele mici. Căliţi ușor într-o tigaie cu unt şi ceapă. Adăugați ciupercile feliate fin și ardeiul. Amestecaţi timp de 3 minute.

2. Amestecaţi ouăle cu lapte, sare, piper, şi turnaţi peste acest amestec. Adăugați deasupra șunca tocată și brânza rasă. Puneţi capacul și lăsaţi la foc mic până când amestecul de ou se solidifică și brânza este topită.

Serviţi o porţie de brânză pane cu o salată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *