Brioşe cu banane

Ingrediente:
- 1 şi 1/2 cană făină
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 1 linguriţă praf de copt
- 1/2 linguriță de sare
- 3 banane, piure
- 3/4 cană de zahăr alb
- 1 ou, ușor bătut
- 1/3 ceaşcă unt topit
- 1/3 cană zahăr brun
- 2 linguri de făină
- 1/8 linguriţă scorţişoară măcinată
- 1 lingură unt
Mod de preparare:
1. Încălziţi cuptorul la 190 grade. Ungeţi 10 cupe de brioșă.
2. Într-un castron mare, amestecaţi 1 şi 1/2 cană făină, bicarbonat de sodiu, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, amestecaţi bananele, zahărul, oul și untul topit. Combinaţi cele două amestecuri şi omogenizaţi bine. Puneţi câte o lingură de aluat în cupele pregătite.
3. Într-un castron mic, amestecaţi zahărul brun, 2 linguri făină şi scorţişoara. Tăiaţi 1 lingură unt şi amestecaţi bine. Presăraţi topping peste brioşe.
4. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 18-20 de minute.