briose-cu-carnati

Ingrediente:

  • 1/2 baghetă tăiată în cuburi, aproximativ 4 cești
  • 1 linguriță ulei
  • 2 bucăți potrivite de cârnați de casă necondimentați, tocați, circa 1 cană
  • 1 măr mediu, tocat
  • 1 ceapă tăiată cuburi, aproximativ 1 ceașcă
  • 2 tulpini de țelină, cuburi, aproximativ 3/4 ceașcă
  • 1 linguriță cimbru proaspăt, tocat
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 ceașcă supă de pui
  • 2 ouă mari, bătute

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 160 grade.
  2. Uscați cuburile de pâine timp de 8-10 minute. Puteți folosi și o pâine veche, care este deja uscată.
  3. Creșteți temperatura cuptorului la 180 grade.
  4. Încălziți uleiul într-o tigaie. Adăugați cârnații, mărul, ceapa și țelina, lăsați 5-7 minute, până când legumele sunt fragede. Lăsați să se răcească câteva minute înainte de a continua.
  5. Puneți toate ingredientele într-un castron mare și amestecați pentru a combina bine.
  6. Turnați amestecul în forme de brioșe unse în prealabil.
  7. Coaceți timp de aproximativ 45 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *