Brioșe cu cârnați

Ingrediente:
- 1/2 baghetă tăiată în cuburi, aproximativ 4 cești
- 1 linguriță ulei
- 2 bucăți potrivite de cârnați de casă necondimentați, tocați, circa 1 cană
- 1 măr mediu, tocat
- 1 ceapă tăiată cuburi, aproximativ 1 ceașcă
- 2 tulpini de țelină, cuburi, aproximativ 3/4 ceașcă
- 1 linguriță cimbru proaspăt, tocat
- 1/2 linguriță de sare
- 1 ceașcă supă de pui
- 2 ouă mari, bătute
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 160 grade.
- Uscați cuburile de pâine timp de 8-10 minute. Puteți folosi și o pâine veche, care este deja uscată.
- Creșteți temperatura cuptorului la 180 grade.
- Încălziți uleiul într-o tigaie. Adăugați cârnații, mărul, ceapa și țelina, lăsați 5-7 minute, până când legumele sunt fragede. Lăsați să se răcească câteva minute înainte de a continua.
- Puneți toate ingredientele într-un castron mare și amestecați pentru a combina bine.
- Turnați amestecul în forme de brioșe unse în prealabil.
- Coaceți timp de aproximativ 45 minute.