Brioşe cu ciocolată albă

Brioşe-cu-ciocolată-albă

Ingrediente:

  • 160gr. făină
  • 40gr. făină năut
  • 1/2 linguriță drojdie de bere
  • 1 lingură scorțișoară pudră
  • 1/2 linguriţă condiment pâine
  • 1/2 linguriță ghimbir
  • 150gr. ciocolată albă
  • 80gr. zahăr
  • 50gr. zahăr brun
  • 50gr. miere
  • 80gr. unt
  • 80gr. brânză Philadelphia
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

1. Încălziţi cuptorul la 170 °C. Amestecaţi cele două sortimente de făină, praful de copt și condimentele.

2. Bateţi untul cu zahărul până devine cremos. Adăugaţi crema de brânză, oul, mierea și ciocolata. Turnaţi peste amestecul de făină şi amestecaţi bine. Aluatul trebuie să fie destul de dens.

3. Turnaţi aluatul în forme şi coaceți aproximativ 20 de minute, până când suprafața este maro aurie. Lăsaţi să se răcească înainte de a servi delicioasele brioşe cu ciocolată albă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *